Četvoro povređeno u četiri udesa u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Četvoro povređeno u četiri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Jedna 33-godišnja žena zadobila je lakšu povredu glave u udesu koji se dogodio oko 10 časova u Sremskoj Kamenici. 
 
Biciklistkinja stara 29 godina zadobila je povredu noge u nezgodi koja se dogodila oko 11.30 časova u Futoškoj ulici, navodi za 021.rs doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.
 
Lakše kontuzione povrede zadobio je muškarac star 49 godina u udesu koji se dogodio oko 18 časova na putu između Veternika i Futoga.
 
U jučerašnjoj nezgodi koja se oko 18 časova dogodila na Bulevaru kralja Petra, povređena je žena stara 76 godina, koja je zadobila povredu glavu, a sumnja se i na prelom ramena, o čemu možete da čitate OVDE.
 
Prema rečima Mirjane Bursać, svi povređeni su nakon ukazane prve pomoći, prevezeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika