Povređen 16-godišnji biciklista i 81-godišnja baka

Sedam osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.
Povređen 16-godišnji biciklista i 81-godišnja baka
Foto: 021.rs
Nešto ozbiljnija nezgoda dogodila se oko 15.30 časova u Rumenci, gde su povređene četiri žene. 
 
"Povređene su žene stare 29, 40, 54 i 60 godina. One su zadobile naizgled lakše kontuzivne povrede i nakon ukazane prve pomoći prevezene na dalju dijagnostiku", kaže za 021.rs doktorka Mirjana Bursać iz Hitne pomoći.
 
Tokom dana dogodila su se još tri udesa. Jedan 16-godišnji biciklista povređen je u udesu koji se dogodio oko 14 časova u Ulici Marije Bursać na Adicama. On je zadobio lakše kontuzivne povrede, a nakon ukazane prve pomoći prevezen je na Dečju hirurgiju.
 
Jedna 81-godišnja starica povređena je u nezgodi koja se dogodila oko 14.30 časova na Bulevaru Jovana Dučića na Novom naselju. Ona je zadobila kontuzivnu povredu kuka, zbog čega je prevezena u Urgentni centar.
 
Devojka stara 29 godina povređena je u udesu koji se oko 17 časova dogodio na Bulevaru Evrope. Zadobila je povredu noge. Njoj je takođe ukazana prva pomoć, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika