Devojčica i žena oborene na pešačkom prelazu kod Zonedove zgrade

Devojčica i žena oborene su juče oko 16 sati na pešačkom prelazu na Bulevaru Evrope, kod zgrade Zoneda.
Kako navode za 021 u Hitnoj pomoći, 11-ogodišnja devojčica zadobila je povredu glave i prevezena je na Dečiju hirurgiju.
 
Žena od 34 godine, sa sumnjom na prelom kuka i karlice, prevezena je u Urgentni centar da dalju dijagnostiku.
 
Za sada nije poznato kako je tačno došlo do udesa.
  • NS

    10.11.2017 14:47
    Bulevar Evrope gradski autoput
    Problem je što nema semafora, i što su dozvolili povećanje brzine, a jedan deo vozača vozi kao da je na autoputu. Ako vi stanete da propustite pešaka, u drugoj traci se zaleću i svaki put gledam hoće li neko pokupiti pešaka pred mojim očima. Grozno, i nebezbedno, kao ruski rulet.
    Strašno je za ljude i decu koji tu žive.
  • Ivan Mirkov

    10.11.2017 06:34
    Slankamen 43
    Svakako dovoljno je da se provozate kao ja svaki dan od Detelinare putem Bulavara Evrope do Futoske sve do Suda. Pogledajte koji divljaci, preticu po trecoj traci za desno i produze ravno na B.Evrope. Idemo dalje dodju do Futoske da se skrene levo prema gradu tu je samo jedna traka za levo, ali ne njih zabole oni se uguraju paralelno sa desne strane i preticu bez zmigavca itd.
    Kultura ovih nasilnika je ravna idiotima. Ali svakog jace bahatog ja snimak skinem sa moje kamere iz auta odnesem u Sajkasku Policiji i prijavim nasilnika. I treba svakog tako jer oni ugrozavaju ostale zivote i imovinu. Ja sam dosao iz Slovenije i kad vidim ovo divljanje znate sta je voznja u Ljubljani? Mir i uzivanje. Biciklisti nikad niti ne pogledaju dali ide auto - svako stane kad ih vidi jer se zna kultura i postovanje u prometu. Pojedinci nisu ovde ravni stoci jer gledam svako toliko pas stoji na semaforu divlji gleda pesake saceka kad oni krenu i on krene sa njima. A ne ova olos od ljudi. Olos. Jadno dijete.
  • Nebojša

    09.11.2017 23:58
    Nije stao
    E baš vidim kako ima likova koji pametuju i pričaju o pravcu Limana, a ne znaju da je to bilo u pravcu prema Futoškom putu, pravcu autioputa. I udareni su o sred pešačkog prelaza a u krajnjoj levoj traci... Nema šta da se razmišlja ko je kriv ili nije kada nekoga udariš na PEŠAČKOM PRELAZU, vozač sam i strogo vodim računa da uvek propustim pešake..
    Da su prelazili mimo pešakog prelaza onda vozač nije kriv, ali ovo je BAHATA VOŽNJA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika