Mladić iz Grčke preminuo na Exitu, sumnja se da se predozirao

Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na Exit festivalu.
Kako navode iz Exita, nakon što je obezbeđenje uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo u Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, pružena mu je hitna medicinska pomoć. 
 
Još uvek se čeka na zvaničan izveštaj obdukcije, a po nezvaničnim informacijama, sumnja se da je smrt nastupila kao posledica korišćenja narkotika.
 
Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi, naveli su da je preminuli mladić konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, te da je bolovao od hronične bolesti, navodi se u saopštenju.
 
Exit festival je uputio saučešće porodici i prijateljima preminulog. Exit festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno deluje na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge.
  • Nemanja

    08.07.2019 15:01
    Xer
    Xerovi su danas deset i vise puta jaci nego sto je to bilo pre 10-15 godina...saznao sam ovo na "tezi nacin" i 'vala majci, ne bih nikad vise ponovio...:( Ds se sece sa toliko Paracetamola da je toplotni udar skoro pa zagarantovan. Ne daj boze kombinacije, bez dve tri litre vode - dovidjenja.
  • Miroslav

    07.07.2019 16:23
    Izlaz iz ksenofobije
    @Mali Novi Sad,
    Odličan komentar! Ljudi su ovih dana veoma loše volje, sve im smeta i to iskazuju u komentarima.Smeta im postojanje drugih koji su drugačiji od njih i to je , generalno problem. Strah od uticaja sa strane, želja da neko drugi tim drugačijima zabrani ono što njima samima smeta je odraz i nemoći u upravljanju sopstvenim životom.Frustracija i nesigurnost preovlađuju. Ali, to su oni koji ostavljaju komentar.Njima je to IZLAZ. Drugi nemaju, pogođeni su opštom finansijskom situacijom i sami ne mogu sebi, niti svojoj deci da obezbede odmor i provod. Tužno.
    P.S. Iskreno mi je žao zbog gubitka jednog mladog života.Droga je zaista veliki problem.
  • /

    07.07.2019 13:22
    /
    mozes videti rusku kulturu na fajrontu u kafancinama ako mislis da su kuturniji od engleza

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika