Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Zmajeva

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na putu od Stepanovićeva za Zmajevo.
Pešak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Zmajeva
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, reč je o pešaku koji je oboren oko četiri sata ujutro i preminuo je na licu mesta, što su konstatovale kolege iz vrbaske hitne pomoći, takođe na terenu. Kako je došlo do udesa i drugi detalji o poginulom još nisu poznati.
 
U toku jučerašnjeg dana dogodio se još jedan udes i to na Adicama. Nešto nakon 16:30 časova lekarska ekipa intervenisala je zbog sudara tri vozila u Ulici Nova, a tom prilikom četiri osobe su lekari pregledali, a dve osobe su zbrinute na licu mesta. 
 
Takođe, 52-ogodišnja putnica zadobila je povredu grudnog koša, kao i nagnječenje i razderotine oba kolena, a lekarska ekipa prevezla ju je u Urgentni centar u svesnom stanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika