Uhapšeni jer su u Novom Sadu mladića pretukli drvenim palicama i upucali

Novosadska policija uhapsila je N.E. (20) i M.N. (27), osumnjičene za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda.
Uhapšeni jer su u Novom Sadu mladića pretukli drvenim palicama i upucali
Foto: Pixabay
Sumnja se da su oni, prekjuče, na Futoškom putu, učestvovali u incidentu u kojem je povređen dvadesetdvogodišnji Novosađanin.
 
Sa još dve, za sada neidentifikovane osobe, oni su ga, kako se sumnja, najpre tukli drvenim palicama, a mladić je, takođe, pogođen u nogu hicem iz vatrenog oružja, saopštila je policija.
 
Policija je, istog dana, pronašla N.E. i M.N, odredila im zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Oni su zatečeni u automobilu sa falsifikovanim tablicama, pa se N.E. tereti i za krivično delo falsifikovanje isprave.
 
Pretresom stana povređenog Novosađanina, policija je pronašla nelegalni pištolj i municiju, pa će zbog toga i protiv njega biti podneta krivična prijava.
 
Policija navodi da intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku ostalih učesnika ovog događaja.
  • Xxx

    21.07.2020 18:03
    Cinkarosi su vec napolju... Bravo Srbijo
  • 9

    19.07.2020 20:00
    Eto nama
    novih "inspektora " u civilu . Prijemni je doduše prošao
    pre koju nedelju ali ovo je vanredni rok za prave studente.
    Ovi svi su položili kao i vrhovni studenat.
  • Svedok

    19.07.2020 19:10
    Saradnik
    Pustice ih odma, cudi me i da su uhapseni. Krivicne prijave ce arhivirati.. Cinkarosi na svakih mesec dana nekog obogalje, mada, i oni samo izvrsavaju naredbe gazde (riba smrdi od policije). A ovi nesrecnici sto su ih hapsili nisu kolegijalni uopste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika