Nakon svađe pesnicom udario Bukovčanina, koji je pao i preminuo od povreda

Novosadska policija uhapsila je G. S. (46) zbog nanošenja teških telesnih povreda.
Nakon svađe pesnicom udario Bukovčanina, koji je pao i preminuo od povreda
Foto: 021.rs
Sumnja se da je, 9. jula, na ulici u Bukovcu, nakon kraće svađe, pesnicom oborio šezdesetogodišnjeg sugrađanina koji je prilikom pada zadobio teške telesne povrede od kojih je 31. jula preminuo.
 
G. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Sloba53

    04.08.2020 08:26
    To je teška telesna povreda kvalifikovana smrću i tako će biti i suđeno. Na taj način je pre desetak godina nastradao pok. Nemanja Pavlović pa su izvršioci dobili po 8 gofina zatvora , već su izašli. Krivo je pravosuđe koje izriče blage kazne i time stimuliše nasilje umesto da ga oštrim kaznama suzbija. Ali za to ovaj narod glasa.
  • BUCA

    03.08.2020 20:51
    zašto nije odmah uhapšen
    Zašto samo inicijali? Kakva osoba moraš biti da udariš nekog starijeg čoveka tako da umre zbog toga? Junačina! Ako je bilo svedoka da li je pod pretnjom uticao na njih? Zašto nije odmah uhapšen? Kakve povrede, to je ubistvo, najstroža kazna, 40 godina zatvora pa neka tamo bije ako sme! Ubicama nije mesto na slobodi, šta je policijo čekali ste da čovek umre pa tek onda hapšenje?! A da nije jadnik umro ne bi ga ni hapsili, znači može da bije ko je jači i nikom ništa!?
  • Vole

    03.08.2020 14:06
    Povrede?
    Kakve teške telesne povrede! To je ubistvo sa predumišljajem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika