Podignuta optužnica za ubistvo na Novom naselju

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Stefana S. (25) iz Štrpca koji se tereti za ubistvo Đorđa Jovanovića (23) iz Vilova.
Podignuta optužnica za ubistvo na Novom naselju
Foto: 021.rs
Kako piše "Dnevnik", obustavljena je istraga vođena protiv 29-ogodišnje J.J. iz Novog Sada zbog neprijavljivanja krivičnog dela.
 
Podsetimo, telo Đorđa Jovanovića nađeno je krajem januara u jami kod jedne udžerice na Novom naselju, na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope, iza pumpe.
 
Sumnja se da je on tokom večeri bio u društvu Stefana S. i J.J. Kao motiv zločina navodi se ljubomora, jer je ubijeni nekada bio u vezi s J.J, koja se potom zbližila sa Stefanom.
 
Ubistvo se dogodilo 31. decembra prošle godine, a sumnja se da je osumnjičeni sekirom udarao Đorđa do smrti. Nakon toga je beživotno telo bacio u obližnju jamu s vodom i zatrpao smećem.
 
Telo je otkriveno kada je neko od građana osetio neprijatan miris i to prijavio policiji.
 
Leš je bio u jami više od mesec dana, što je otežalo identifikaciju. Međutim, policija je uspela da identifikuje žrtvu, a potom ubrzo istragom pronađe osumnjičenog.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika