Dve osobe privedene zbog pomaganja Kontiću, od jutros traju pretresi na više lokacija u Novom Sadu

Novosadska policija počela je jutros sa akcijom privođenja osoba koje su pomogle Ivanu Kontiću (30) iz Nikšića, osumnjičenom da je 24. avgusta oko 00:30 časova u Jevreskoj 35 pretukao i polomio ruke M. M. (28) iz Novog Sada.
Dve osobe privedene zbog pomaganja Kontiću, od jutros traju pretresi na više lokacija u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Prema informacijama 021.rs, policija je pretresla više stanova i lokacija u ranijm jutarnjim satima, a dve osobe su privedene. Privedeni su O. L. (30) zbog učestvovanja u tuči i L. V. (38) zbog pomaganja Ivanu Kontiću nakon izvršenog dela.

Za sada nije poznato ko su privedeni, kao i koji je njihov udeo u krivičnom delu za koje se Kontić tereti, da li saučesništvo, prikrivanje dela i počinioca ili pomaganje u bekstvu. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se desetak osoba koje posmatraju iživljavanje i sumnja se da je među privedenima i neko od posmatrača sa snimka.

Više informacija se očekuje nakon saopštenja policije.

Ivan Kontić, foto: MUP

Kako se može čuti nezvanično, pirlikom hapšenja jedan od privedenih je pokušao i bekstvo od policije i zaustavljen je na prozoru stana odakle je hteo da skoči.

Podsetimo. MUP je nakon što se u javnosti pojavio snimak na kome se vidi kako ispred menjačnice "Eldorado" i kladionice "MaxBet" u Jevrejskoj 35 jedan mladić prebija drugog i lomi mu obe ruke, saopštio tek juče da traga za Kontićem kao osumnjičenim za to delo. On je, prema navodima medija, pobegao u Crnu Goru u protekle tri nedelje od incidenta.

Prema informacijama iz Kliničkog centra Vojvodina, prebijeni M. M. se sa prelomom obe ruke nalazi na kućnom oporavku .

  • Logi

    16.09.2020 16:36
    junačina
    A đe je junačina? Što ne dođe da pokaže čojstvo? Možda uči za pravosudni... Bitno da policija pretresa i hapsi sada, ali ne, nema to veze sa medijskom hajkom. To je po službenoj dužnosti. Nego, gde su ostavke?
  • Milica

    14.09.2020 14:05
    Bravo bravo
    Pa ovaj se brcka u rodnoj mu crnojgori...Verovatno je i razglednicu poslao uz tople pozdrave.
  • Advokat

    14.09.2020 13:33
    A kao do sasa niste znali ko je Kontic i cime se bavi. Sram vas bilo. Svi ste na platnom spisku pa stitite svoje jatake, kao i sramno tuzilastvo, koje nikada gore nije bilo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika