VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen Ivan Kontić

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore objavilo je video hapšenja Ivana Kontića (30) osumnjičenog za pokušaj ubistva M.M. 24. avgusta ispred kladionice Max Bet u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu.
VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen Ivan Kontić
Foto: 021.rs

Kontić je nakon mesec dana u bekstvu uhapšen u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zabjelo.

Fotografije sa hapšenja su ranije objavljene i možete ih videti OVDE.

U međuvremenu, od trenutka hapšenja, Kontić je saslušan pred sudijom Višeg suda u Podgorici, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor i o tome više OVDE.

Od Višeg javnog tužilaštva 021.rs je danas saznao i da dvojica osumnjičenih Kontićevih saučesnika u utorak izlaze na slobodu, kao i da još nije doneta odluka o zahtevu branioca o izuzeću tužioca i tome više OVDE.

  • Mirko

    15.10.2020 16:19
    Pusten
    Cim dodje i Srbiju bice pusten. Takvo je sudstvo jer ce dokazati da nije kriv sudite mu u pravoj i ne korumpiranoj drzavi
  • X

    12.10.2020 23:40
    ne i nije namesteno..
  • Good job!

    12.10.2020 23:25
    Crna Gora je uredjena drzava koliko toliko u poredjenju sa ovim vicem koji sebe naziva srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika