Novosađanin uhapšen nakon što je tukao devojku u kolima

D. S. (29) uhapšen je nakon što je tukao svoju devojku u kolima.
Novosađanin uhapšen nakon što je tukao devojku u kolima
Foto: 021.rs
Kako navode u novosadskoj policiji, on je osumnjičen da je prekjuče u automobilu tukao 28-godišnjakinju, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo i pritom joj naneo lakše telesne povrede.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće, uz krivičnu prijavu za zlostavljanje i mučenje, priveden tužiocu.
 
Takođe, u skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, izrečena mu je mera privremene zabrane kontakta i prilaska žrtvi.
  • Banderaš

    30.11.2020 13:29
    @Joca
    Poštovani gospodine,mene su žene prozvale banderaš,ako želite vrlo rado vas mogu uveriti da su to uradile sa razlogom,te sko insistirate mogu vas uveriti.
  • Pekar

    30.11.2020 10:32
    Samo kažem29.11.2020 • 21:04
    @ NS 49
    Napisao si urbanu legendu kojom ustvari opravdavaš nasilje nad ženama.

    Apsolutno si odvalio neistinu i optužio čoveka, a da pojma nemaš. Izuzetno me nerviraju takvi likovi, koji se prave pametni.

    To što je čovek napisao je vrlo česta pojava. Hajde ti dokažu da se to tom čoveku nije desilo. Jesi li bio tamo? Ti si bio taj lik, koji je prebio devojku?
  • Joca

    30.11.2020 09:23
    @Banderas
    Ajde se malo uzemlji udarice te struja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika