Optužnica protiv osmorice za brutalno prebijanje mladića u Laze Telečkog

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je otpužnice protiv osam osoba zbog pokušaja ubistva i tuče u Ulici Laze Telečkog, ispred restorana "Lazin sokak", 20. februara ove godine.
B. D, L. M. i N. B. optuženi su za pokušaj teškog ubistva, dok su M. M, M. M, V. S, D. N. i B. M. optuženi za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda. 
 
Tužilaštvo tereti okrivljene da su u grupi "zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir".
 
Inače, trojica od osmorice mladića se nalaze iza rešetaka, dok su preostala petorica puštena iz pritvora jer su saslušani svi svedoci.
 
Pritvor je produžen B. D. do 22. maja, a L. M. i N. B. do 21. maja.
 
Sa slobode se brane V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M, koji se terete za nasilničko ponašanje.
 
Podsetimo da je tuča, koja se dogodila 20. februara u Ulici Laze Telečkog, posebno uznemirila javnost zbog načina na koji su povređeni pojedini učesnici, jer se na snimku sa nadzornih kamera vidi da napadači ne samo da udaraju i šutiraju oštećene i ubadaju ih nožem, već i u jednom trenutku skaču po glavi jednog od povređenih koji bez svesti leži na asfaltu.
  • Nick Nejmovic

    19.05.2021 10:52
    nazadnjacki troll
    Ovaj "giga moravac" vas istrolovao, da bi se javio drugi troll koji poziva da p"pustimo sudove da rade posao". Znate ko jos prica da pusta sudove da rade svoj posao. A secate se i vesti, da u ovoj tuci niko nije ubijen. Da se ne lazemo, jeste pokusja ubistva i to sad nazadnjacima smeta. Fascinantno kako su u svakom mafijaskom ispadu moze naci trag do nazadnjaka.
  • Xy

    18.05.2021 21:33
    Pustite sudove da rade svoj posao! Sto se niste skolovali pa onda delili pravdu kako mislite da treba. Svi ste pametni na portalima da sudite i presudjujete unapred!
  • Ja

    18.05.2021 20:48
    Momak koji leži je posle 5 minuta ustao i to se vidi na sledećem snimku. Na nogama je ušetao u urgentni, a posle 4 dana je izašao i slikao se za instagram. Od ranije je poznat po provociranju i bahaćenju sto je radio te večeri tri sata pre tuče. To ne umanjuje krivicu momaka koji su ga tukli. Ovaj snimak je neko prodao iz policije novinama, a niko ne zna šta je bilo pre i posle. Toliko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika