FOTO, VIDEO: Na Detelinari ranjen Goranac, ubijen njegov telohranitelj

Uroš Stefanović (26) je ubijen, a Goran Kovačević Goranac (47) ranjen u pucnjavi do koje je večeras došlo u novosadskom naselju Detelinara, saznaje 021.rs.
FOTO, VIDEO: Na Detelinari ranjen Goranac, ubijen njegov telohranitelj
Foto: 021.rs
Portal 021.rs nezvanično saznaje da je ranjen Goran Kovačević Goranac koji je od ranije poznat policiji po optužbama za otmicu Gorana Cviijetića i po rukovođenju kriminalnom grupom. Prema našim saznanjima, ubijeni mladić bio je njegov telohranitelj ili vozač. 
 
Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam, oko 21:30.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su na licu mesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Goranac je zbrinut na licu mesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako saznajemo, on je ranjen u ruku. 
 
 
Na licu mesta su policija i hitna pomoć.
 
Kako kažu građani reporteru 021.rs koji se nalazi na licu mesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade, potom se čulo nekoliko hitaca, nakon čega je vozilo otišlo.
 
 
Reporter 021.rs javlja i da je jedna osoba privedena.
 
Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD, u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali.
 
Policija trenutno vrši uviđaj na mestu gde je automobil pronađen.

Komentari 144

  • Trt

    03.09.2021 16:30
    @R
    Bogati ljudi u svetu obično imaju i kuće i stanove, jer obe opcije imaju svoje prednosti. Jedino što svoje kuće uglavnom ne podižu bez građevinskih dozvola, legalnih priključaka i fasada, a na kraju šljunčanog puta za koji planiraju da narednih 20 godina vape da se pretvori u ulicu, dok sve to vreme čekaju na spiskovima za izbegličke stanove, iako kući mogu da se vrate već decenijama. Mada otkud ja znam, možda je Džefu Bezosu baš to fetiš.
  • Osveta stvarnosti

    03.09.2021 12:42


    Pa neće biti, pošto se iz tvog i mnogih drugih komentara upravo vidi vaš poremećaj percepcije koji je suština problema. Nije isto kad je neko došao 60-tih iz iste države sa iskrenom željom da se uklopi u urbanu sredinu, i neko ko je od 90-tih došao iz druge države, uz privilegije u dobijanju pasoša i školovanja u odnosu na druge strance, čvrsto rešen da ovde život sebi prilagodi onome što je imao kod kuće - optužujući svakoga kome to smeta da “nije pravi Srbin”. Otuda i taj ponos zidanjem kuća iza futoškog nasipa i po klisanskim bestragijama, otuda i ta mržnja prema gradskom životu i ljudima koji žive u stanovima i možda samo žele da im neko ne uništava ono što su već stekli, otuda i potpuno slepilo za vrlo jasnu granicu između “preduzetničkog duha” i teškog kriminala i pretvaranje da su telohranitelji razbojnika i ubica vredni i marljivi mladići čiji usud treba da žalimo. Pa nemojte me za*ebavati, nije ovog i sve njemu slične na kraju karijere čekala Nobelova nagrada iz književnosti, nego samo neka verzija upravo ovakve sudbine.
  • @R

    03.09.2021 12:31
    Čini se da nisi baš u svom životu imao kontakata sa nekim rodjenim londonerom i berlinerom, više nekako zamišljaš kako se oni ponašaju i pričaju... Zamišljaš pogrešno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika