Vulin na hitnom sastanku u Novom Sadu: Na ulicama će se primetiti osetno više policajaca

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se sa načelnicima i rukovodiocima Policijske uprave Novi Sad, nakon što je ubijen Uroš Stefanović i ranjen Goran Kovačević Goranac.
U saopštenju policije nema mnogo detalja o tome šta su razgovarali ministar i rukovodioci novosadske policije. 
 
Vulin je razgovarao i sa operativcima koji rade na rasvetljavanju ubistva i ranjavanja koji su se dogodili u Cankarevoj ulici, na Detelinari.
 
"Ministar Vulin istakao je da policija intenzivno radi na otkrivanju počinalaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije", saopšteno je iz MUP-a.
 
Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.
 
 
Podsetmo, sinoć oko 21:30 časova ubijen je dvadesetšestogodišnji Uroš Stefanović, a ranjen je Goran Kovačević Goranac, koji je od ranije poznat policiji zbog trgovine narkoticima.
  • Olovo

    07.09.2021 06:54
    Nek ulljuče rotacije i sirene na patrolnim kolima i eto prisustva. Onda će od te buke poludeti kriminalci i izaći na ulicu da se sami predaju.

    Jer se nikad ne zna, možda su atentatori na Goranca ogladneli u 8 uveče pa otišli na lokalnu pljesku i onda ih legitimises i uhvatis.
  • Živković

    06.09.2021 06:47
    A sto da gledamo policiju? Šta imamo od gledanja?
  • Nezadovoljnik

    04.09.2021 11:43
    Kontrola gradjana
    Pa ce sada policija da legitimise postene gradjane, cisto da se kaze da nesto rade. Mene su 2015. legitimisali sest puta za dva meseca u centru gradu iako bas nista nisam uradio protiv zakona. I nije mi nijednom bilo nimalo prijatno iako sam znao da sam cist. A te barabe kriminalci se setaju slobodno jer im niko ne sme nista, neko ih uvek stiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika