VIDEO: Pogledajte kako je izgledalo hapšenje osumnjičenih za ubistvo na Detelinari

Policija je rasvetlila ubistvo koje se u četvrtak uveče dogodilo u Novom Sadu, a sada je MUP objavio i snimke hapšenja osumnučenih.
Policija uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. 
 
Podsetimo, pucnjava na Detelinari, u Cankarevoj ulici ispred broja osam, dogodila se u četvrtak oko 21:30h, a ubijen je Uroš Stefanović (27). 
 
Ranjen je Goran Kovačević Goranac, čiji je Stefanović bio telohranitelj. Kovačević je odranije poznat policiji.
 
U toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD, u pravcu Rumenke.
 
  • Bela

    08.09.2021 11:55
    Farsa !
    Hapse svoje kolege. Cirkus !
  • Minimalac

    07.09.2021 17:02
    Ništa novo
    Ništa novo ističu državne subvencije za strane ulagače.Tek počinje otpuštanje radnika, polako to su Vučičevi strani ulagači.E moj narode ...
  • cole

    07.09.2021 07:24
    SMEJURIJA
    Pohapsili ste bliže posmatrače i sitne kriminalce.
    Nemojte zamajavati ovaj narod. Krupne da ste hteli pohapsili bi ih još 2012.godine. Sve znate o kriminalcima, ali pošto većina obavlja prljav posao za političare, vlast i stranku, onda ćutite dok se ne desi neka veća nesreća. Kada se to desi onda počinje država da hapsi, ali pilićare, a krupne zverke i dalje sede u udobnim kožnim foteljama jer su potrebni i nema naloga za njihovo hapšenje. Zato i držite državnog tužioca, očigledno, protiv njegove volje, da bi radili šta hoćete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika