Sloba Snajper među privedenima u akciji zbog napada na Goranca, pušten na slobodu

Slobodan Milutinović Snajper bio je među privedenima u akciji policije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca.
Sloba Snajper među privedenima u akciji zbog napada na Goranca, pušten na slobodu
Foto: 021.rs
Snajper je bio među 13 privedenih u policijskoj akciji, nakon koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da je ubisto Stefanovića i ranjavanje Goranca rasvetljeno. 
 
Milutinović se ne sumnjiči da je učestvovao u organizaciji napada na Goranca.
 
Kako je rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu, Policijska uprava u Novom Sadu dostavila je krivičnu prijavu protiv S. M. i T. M. zbog sumnje da su počinili krivično dela nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. 
 
Milutinović i T. M. su saslušani, nakon čega im je ukinuto zadržavanje, te su pušteni da se brane sa slobode zbog sumnji koje im stavljaju na teret.
 
U akciji policije podneta je i krivična prijava protiv G. N. zbog neovlašćenog držanja opojnih droga i njemu je određen pritvor u trajanju do 30 dana.
 
Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je u nedelju da je u opsežnoj akciji uhapsila 13 osoba i tom prilikom zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50.000 evra.
 
Policija nije saopštavala nikakve detalje o privedenima, kao ni o tome ko se sumnjiči za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca. 
  • Slaviša

    09.09.2021 16:10
    Slava
    Koliko puta su ga privodili na informativnu razgovor već je počeo te inspektore i na slavu da zove... Sprdnja, ništa drugo
  • Pravda

    09.09.2021 14:46
    @Musaši
    Znači on....

    Hvala!
  • MonteDushano

    09.09.2021 11:27
    Ovo što se izdešavalo, došlo je do tačke kad normalan više ne bude pametan. Moraće da izabere: Otići od srbije. Druge opcije nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika