Biciklista i pešak među četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu

Hitna pomoć je u protekla 24 sata u Novom Sadu intervenisala zbog četiri saobraćajne nezgode.
Biciklista i pešak među četvoro povređenih u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, za 021.rs kaže da su u ovim nezgodama povređene četiri osobe.

Prva intervencija bila je nešto pre 11 časova na Bulevaru Jovana Dučića, kod autobuskog stajališta, gde je prilikom kočenja autobusa povređena 69-ogodišnjakinja. Ona je nakon zbrinjavanja prevezena na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Oko 13:30 časova Hitna pomoć intervenisala je u Kotorskoj ulici ispred broja 46 gde je oboren 75-ogodišnji biciklista koji je zbrinut na licu mesta, a nakon toga prevezen na odeljenje hirurgije KCV-a.

Nešto posle 17 časova oboren je pešak na uglu Temerinske i Almaške ulice. Reč je o muškarcu starom 72 godine, koji je nakon zbrinjavanja prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Poslednja intervencija Hitne pomoći bila je oko 18 časova u ulici Raše Radujkova, kada je u udesu dva vozila povređena 24-ogodišnja devojka, koja je nakon zbrinjavanja na licu mesta dobila uput da se po potrebi javi u Urgentni centar.
  • Rango

    08.12.2021 10:32
    biciklisti od 75
    jbt. kako smi mi žilava nacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika