U jednom danu dve lažne dojave o bombi u novosadskom sudu, medicinska sestra tako sprečila razvod

Nepoznata muška osoba, ili više njih, juče je u tri navrata dojavila policiji da je u zgradi novosadskog Osnovnog suda postavljena bomba.
U jednom danu dve lažne dojave o bombi u novosadskom sudu, medicinska sestra tako sprečila razvod
Foto: 021.rs

Prvi poziv policija je primila u jutarnjim časovima, kada je zgrada suda i evakuisana, piše Dnevnik.

Tokom pregleda zgrade koju je obavila specijalizovana ekipa MUP-a za kontradiverzionu zaštitu, oko 11 časova stigla je i druga dojava o postavljenoj bombi.

Naime, muški glas je pozvao ispostavu Stari grad i ponovio pretnju, ali ovoga puta zgrada nije ispražnjena, već je pregled ponovljen.
 
Ova lažna dojava bila je 21. dojava za ovaj objekat u toku godine i ukupno 140. od kako su one počele učestalo da se dešavaju.
 
Veći deo prijava upućen je centrali suda, a manji broj slučajeva je rasvetljen.
 
Medicinska sestra lažno prijavila bombu kako bi sprečila razvod
 
Jedan od primera lažne dojave o postavljenoj bombi u zgradi suda koji se dogodio nedavno, a koji je rasvetljen, je slučaj kada je medicinska sestra zaposlena u jednom domu zdravlja u okolini Novog Sada, prijavila eksplozivnu napravu kako ne bi došlo do njenog razvoda, piše Dnevnik.
 
Takođe mnoge dojave poklapaju se i sa kupovinom stanova na "doboš", pa se sumnja da imaju veze sa nečijom željom da odloži te postupke.
  • Sreda

    29.12.2021 15:06
    Danas opet dojava
  • Dragojlo

    28.12.2021 17:50
    Dzabe dojave o bombama,kada sud u dilu sa izvrsiteljima i zelenasima prodaje stanove i kuce bez licitacija.Sud je leglo korumpiranih sudija,zelenasa i izvrsitelja koji sede i dogovaraju cene i kako ce nekoga isterati na ulicu. Toliko o pravosudju i ustavu koji se postuje.Prvi su oni koji krse zakon. A ljudi misle odlozice prodaju ako jave za bombu.Ljudi,to je davno prodato ako su se nameracili na to.
  • Mane

    28.12.2021 15:27
    @palestinac
    Vuk Branković je isto to uradio… činjenica je da ti tvoj prvi zabode nož u ledja… srpsko prokletstvo. I šta drugi od takvih da očekuju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika