Ponovo produžen pritvor optuženima za brutalno prebijanje u Laze Telečkog

Trojici od osmorice mladića iz Šida, koji se terete za tuču u Ulici Laze Telečkog, u kojoj su D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M. P. lakše, ponovo je produžen pritvor.
Ponovo produžen pritvor optuženima za brutalno prebijanje u Laze Telečkog
Foto: 021.rs

Kako Dnevnik saznaje, do 14. marta iza rešetaka ostaju B. D, N. B. i L. M, protiv kojih je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu, zbog opravdane sumnje da su počinili pokušaj ubistva.

Sa slobode se u daljem postupku brane V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M, koji se terete da su u grupi počinili krivično delo nasilničko ponašanje jer su saslušani svedoci.

Glavni pretres okrivljenima je zakazan za mart. 
 
Njima se, kako je ranije navelo Više javno tužilaštvo, stavlja na teret da su 20. februara prošle godine u Ulici Laze Telečkog, ispred "Lazinog sokaka", u grupi zlostavljali i tukli više osoba. 

Oni su prethodno negirali krivicu.

Detalji ovog slučaja o brutalnoj tuči nalaze se OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika