Daliboru Bogdanoviću Boći određen pritvor

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana Daliboru Bogdanoviću Boći, koji se u sredu predao nakon višemesečnog bekstva.
Daliboru Bogdanoviću Boći određen pritvor
Foto: 021.rs
Bivši policajac je osumnjičen za učešće u ubistvu MMA borca Uroša Stefanovića, 2. septembra 2021. godine u Novom Sadu, kada je ranjen Goran Kovačević Goranac.
Bogdanoviću je u četvrtak Viši sud odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela i zbog uznemiravanja javnosti, precizirala je portparolka suda Jelena Ostojin.
Dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović ubijen je kada je s Kovačevićem ušao u pasaž zgrade u Cankarevoj 8, na Detelinari. Za njima je, kako se sumnja, uleteo "pežo" u kojem je bio napadač koji je pucao.
 
MMA borac je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku.
 
Podsetimo, Bogdanović je pre dve godine teško ranjen kada mu je podmetnut eksploziv ispod sedišta džipa. Do sada su četiri puta pokušali da ga ubiju.
  • Paki

    11.03.2022 09:22
    A Goranac i ekipa nista? Sta ce, treba covek da im skuplja potpise izgleda, pa posle izbora niz vodu….. covek pucao, imao pistolj kod sebe i nista, ni da ga taknu… beli medved Novog Sada….
  • O

    11.03.2022 08:19
    Odredili mu pritvor...kako to, baš čudno da se ne brani sa slobode.
  • Ivan

    11.03.2022 06:01
    Patriota, SNSa..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika