Muškarac izboden u kazinu na Bulevaru oslobođenja: Sedeli u bašti i potom se sukobili

Tridesetosmogodišnji muškarac ranjen je kada ga je poznanik ubo oštrim predmetom u bašti jednog kazina na Bulevaru oslobođenja.
Muškarac izboden u kazinu na Bulevaru oslobođenja: Sedeli u bašti i potom se sukobili
Foto: 021.rs

On je zadobio višestruke povrede, te je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju, što je za 021.rs potvrdio portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj,

Napad se dogodio oko 14.16 u bašti kockarnice na Bulevaru oslobođenja 99. 

Prema nezvaničnim informacijama 021.rs, razgovor trojice poznanika eskalirao je u fizički sukob u kom je ranjen jedan od njih.

Ima indicija da su od ranije poznati istražnim organima.


Policija traga za dvojicom mladića koji su u bekstvu.

  • Booro iz Pobede

    17.04.2022 08:17
    I Vesara nevera
    Verovatno da se u toj basti niko nije previse cimao sto se ovi krkaju nozevima. Nova normalnost!
  • Jole

    15.04.2022 12:04
    Da
    Trebalo bi napraviti nesto u vidu velikog trz og centra tu smestiti sve kladiomice i kazina. I to po mogucnosti van grada iza industrijske zone. Strogo zabraniti ulaz maloletnim licima i tamo uvek da dezura vod interventne jedinice i s vremena na vreme proveravati lica koja tamo dolaze. Na primer Kanadjani su resili taj problem jer su kazina na zemlji rezervata ali su bar van gradova kao u na primer sto sam video u Kalgariju. Postoje resenja ali to mora postojati volja, da se to brzo resiti. Kao na primer sto je drzava resila one gatare i vidovnjake, ko se seca toga.
  • Realno

    15.04.2022 11:43
    Sigurno su se raspravljali o razlikama između Kantovog i Hegelovog učenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika