Pijani vozači u Petrovaradinu, Baču i Sremskoj Kamenici, terete se za nasilničku vožnju

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1. 018 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Pijani vozači u Petrovaradinu, Baču i Sremskoj Kamenici, terete se za nasilničku vožnju
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 236 vozača i 20 vozila, a zadržano je 38 vozača, od kojih 15 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, 16 zbog ponavljanja prekršaja, šest vozača je sankcionisano zbog nasilničke vožnje, a jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo.
Za nasilničku vožnju terete se trojica vozača u Petrovaradinu, Baču i Sremskoj Kamenici koji su vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Takođe, prekršajne prijave za nasilničku vožnju biće podnete protiv Somborca koji je na autoputu Subotica-Novi Sad vozio brzinom od 249 km na čas i protiv Vrbašanina koji je u Novom Sadu vozio brzinom od 182 km na čas, kao i protiv Novosađanina koji je, preko pune linije, preticao kolonu od desetak vozila.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
U poslednja 24 sata na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima je šest osoba lakše povređeno.
 
Na području Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri lica zadobila lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1. 018 prekršaja iz Zakona o bezbednosti
saobraćaja na putevima.
  • Niko

    11.07.2022 22:17
    Ako ima opravdanja
    Ovaj iz Sobmbora, je opravdano vozio brzo, jer je žurio na sahranu.
    Za ovog iz Vrbasa i NS, verovatno su imali težak dan.
  • Bolo

    11.07.2022 19:08
    Samo stroge kazne
    Vozača ima sve više ali i budala za volanom takođe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika