Tri udesa u Novom Sadu: Dva sudara i jedan oboren biciklista

Šest osoba povređeno je u tri udesa koji su se tokom jučerašnjeg dana desili u Novom Sadu.
Tri udesa u Novom Sadu: Dva sudara i jedan oboren biciklista
Foto: 021.rs

Hitna pomoć prvo je intervenisala u 7.50h na uglu ulica Janka Čmelika i Janka Veselinovića, gde je automobilom oboren biciklista.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je nakon ukazane pomoći na mestu udesa povređeni muškarac (34) prevezen na Kliniku za uho, grlo i nos.
Tri vozila sudarila su se kod Elektrotehničke škole u Futoškoj ulici, zbog čega je Hitna pomoć intervenisala u 14.18h.
 
Žena (36) je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje hirurgije, dok je muškarac (34) pregledan na mestu sudara i dobio uput za hirurgiju, u slučaju potrebe za daljom dijagnostikom. 
 
Tri osobe povređene su u sudaru dva vozila na uglu Kisačke i Jovana Cvijića oko 15.30h. 
 
Dr Zoran Krulj kaže da su na mestu udesa pregledani žena (21) i muškarac (20), te da su oboje dobili uput za hirurgiju, dok je druga žena (21), nakon zbrinjavanja odmah prevezena u Urgentni centar, na hirurgiju. 

Teme

udesi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika