Skidali sitne delove sa automobila u Novom Sadu, uhapšeni se sumnjiče za stotinu krađa

Novosadska policija je u saradnji sa PU u Sremskoj Mitrovici, uhapsila dva muškarca zbog sumnje na više od stotinu krađa.
Skidali sitne delove sa automobila u Novom Sadu, uhapšeni se sumnjiče za stotinu krađa
Foto: 021.rs

Kako navode, uhapšeni su N. R. (27) iz Obrenovca i N. K. (38), sa područja Kosova i Metohije.

Sumnja se da su njih dvojica krala delove eksterijera, pretežno svetlosne uređaje, sa automobila na području Novog Sada i Beograda.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Podsetimo, 021.rs je u nekoliko navrata pisao o sitnim krađama sa automobila, a poslednji slučaj zabeležen je na Limanu. Građani su pre nekoliko dana na parkingu u Balzakovoj ulici zatekli više vozila sa kojih su skinuta svetla, akumulatori i drugi delovi. 

Krađa sitnih delova sa automobila odvija se u sitnim satima u Novom Sadu. Kako smo pisali, Novosađani su i ranije ostajali bez čepova na felnama, kapica za ventile, retrovizora i drugih delova. Kako se vidi na snimku koji smo objavili, kradljivci su se podelili i "obrađivali" pojedinačna vozila, o čemu više na OVOM LINKU.

Za sada nema informacija da li su ova hapšenja povezana sa slučajevima o kojima smo pisali.

Građani nam već mesecima javljaju kako ostaju bez sitnih delova, pa čak i bez branika, a opširnije o tome čitajte i OVDE

  • vuk

    07.10.2022 17:50
    gde gde
    gde su mi cepovi ukradeni na novom naselju brace dronjak gde da ih preuzmem u kojoj stanici nikakvo obavestenje i jos dado 2crvene za druge
  • Ideja i za ove i dr.

    25.09.2022 06:59
    Bicikle vratite oštećenima
    Bilo bi dobro da policija robu iz zaplene podeli oštećenima. Samo onima koji prijave. Tako bi se i gradjani navikli da saradjuju sa policijom. Nakon tih akcija sve treba objaviti da se obavilo a ne da znaju samo oni koji su bili ištećeni. Tako bi se izgradilo veće poverenje da ima smisla prijaviti kradje. Treba im bolji PR a ne samo novi i novi na čelu, iz godine u godinu. Objavljujte šta ste uradili od onog što gradjane interesuje.
  • kastro

    25.09.2022 06:33
    sad ce....
    Tih sitnih delova cesto nema da se kupi na komad,nema original....uvek je traznja,a nalazite ih na najlonu,KP.....stalno ce se naci neko ko ce krasti jer su kazne minimalne. Meni je policajac rekao za biciklove i alat iz obijenog podruma da je vrednost mala!Kad sam rekao da to vredi preko 1000 evra ,kaze sto drzite tako vredne stvari u podrumu......tako da ne vidim kraj ovome uzevsi u obzir da kriza tek sledi....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika