Krivična prijava zbog krađe delova pruge Novi Sad - Beograd zbog koje su kasnili vozovi

Novosadska policija rasvetlila je tešku krađu i uništenje i oštećenje javnih uređaja, počinjene na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad.
Krivična prijava zbog krađe delova pruge Novi Sad - Beograd zbog koje su kasnili vozovi
Foto: 021.rs
Sumnja se da je na deonici između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca, tridesetčetvorogodišnjak ukrao delove kontaktne mreže, koja služi za napajanje voza električnom energijom, u dužini od 260 metara. 
Protiv osumnjičenog, bez prijavljenog prebivališta i boravišta, za kojim je, inače, tragala policija, biće podneta krivična prijava.
Podsetimo da su zbog ove krađe i još jedne krađe 12. januara kasnili vozovi na brzoj pruzi. "Infrastruktura železnica Srbije" bila je prinuđena da na ukupno pet kilometara brze pruge uvede lagane vožnje sa brzinom od 20 kilometara na sat, i to na deonicama Inđija-Beška i Sremski Karlovci-Petrovaradin.
 
Na meti kradljivaca bili su delovi kontaktne mreže, koji se zovu čvrste tačke, a ukradeno je ukupno osam čvrstih tačaka.
  • Pavle

    24.01.2023 16:41
    Obučiti talenta
    Samo da ga ne zadrže predugo, trebaće nam kad krenu da uvode 5g.
  • Spiridon Kopicl

    24.01.2023 16:22
    ...nn lice....
    Vest sa stranice "Šarena laža"

    Sumnja se da je na deonici....

    Jos kaze "Rasvetlila"

    Cek da se ovi iz Cortanovaca razljute....

  • Nedodirljivi

    24.01.2023 15:56
    Sta zna dete...
    "Nije mi baš jasno kako jedna osoba može da ukrade toliko čvrstih tačaka. To su desetine, ako ne i stotine metara teške bakarne sajle"

    Pa sta zna on sta je cvrsta tacka i koliko je teska. Nema on tu skolu. Uzme pa nosi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika