Radovi od danas menjaju režim saobraćaja u Stevana Musića i Maksima Gorkog

Novosadska toplana će danas, 19. maja početi rekonstrukciju vrelovoda u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića zbog čega će doći do izmene režima saobraćaja.
Radovi od danas menjaju režim saobraćaja u Stevana Musića i Maksima Gorkog
Foto: 021.rs
Prva faza obuhvata radove u delu Ulice Stevana Musića, od Radničke ulice do Ulice Maksima Gorkog i u Ulici Maksima Gorkog, od raskrsnice sa Ulicom Stevana Musića do broja 48 u Ulici Maksima Gorkog. 
 
U ovoj fazi radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delovima Ulice Stevana Musića, od Radničke ulice do Ulice Maksima Gorkog i u desnoj kolovoznoj traci u Ulici Maksima Gorkog, od Ulice Stevana Musića do broja 48 u Ulici Maksima Gorkog. 
 
Rok za završetak radova u prvoj fazi je 21. jun.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Počinje očitavanje brojila za jun

Radnici Novosadske toplane od danas, 22. juna očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za jun.

Radovi zatvaraju deo Ulice Maksima Gorkog

Režim saobraćaja u delu Starog grada biće izmenjen od danas, 21. juna zbog nastavka rekonstrukcije vrelovoda u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića.