Autobusi ka Temerinu i Gospođincima promenili trasu, evo kako će ići kroz Bački Jarak

Trasa autobusa GSP na liniji broj 32 (Novi Sad-Temerin) i 33 (Novi Sad-Gospođinci) od ponedeljka, 27. novembra privremeno je izmenjena.
Autobusi ka Temerinu i Gospođincima promenili trasu, evo kako će ići kroz Bački Jarak
Foto: 021.rs
Autobusi u smeru iz Novog Sada do Rimskih Šančeva saobraćaće redovnom trasom, skretaće levo kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, zatim će nastavljati pravo do međunarodnog puta gde će skretati desno i produžavati pravo do Siriga.
Na ulasku u Sirig (kod benzinske stanice) autobusi će skretati desno na siriški put i saobraćati do Temerina, dolaskom u mesto skretaće levo u Novosadsku ulicu na redovnu trasu kretanja do okretnice u Temerinu, odnosno nastavljati prema Gospođincima (linija 33).
 
Iz GSP-a navode da će autobusi, čim se za to steknu uslovi, kroz Temerin saobraćati alternatinom trasom kroz Narodnog fronta, dok će povratak na redovnu trasu biti omogućen nakon završetka radova. O svim izmenama na trasi, putnici će biti blagovremeno obavešteni.
Zbog nemogućnosti prolaska autobusa kroz Bački Jarak i potrebe da ovo mesto ima prevoznu ponudu, na relaciji Bački Jarak - Novi Sad i Novi Sad - Bački Jarak (od osnovne škole) autobusi će saobraćati na sledećim polascima:
 
 
Navedeni polasci u redovnom saobraćaju idu do Temerina, dok u privremenom režimu neće saobraćati do tog mesta, nego isključivo do Bačkog jarka.
 
  

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije