Đuričin i Bjedov potpisali za Vojvodinu

Dojučerašnji vezista Spartaka Ognjen Đuričin (22) i doskorašnji napadač Genta Darko Bjedov (29) novi su fudbaleri Vojvodine.
Đuričin i Bjedov potpisali za Vojvodinu
Foto: 021.rs

Đuričin igra na poziciji desnog krila.

Seniorsku karijeru je započeo u fudbalskom klubu Senta, odakle je prešao u Zemun. Potom je nastupao za Srem iz Jakova i Bečej, odakle je u januaru ove godine otišao u subotički Spartak.

U dresu “plavih golubova”, prošle polusezone pružao je odlične partije i time skrenuo na sebe pažnju fudbalske javnosti. Ugovor sa Vojvodinom potpisao je do juna 2021. godine.

Bjedov igra na poziciji napadača.

Seniorsku karijeru je započeo u ekipi Radničkog iz Obrenovca, potom je nastupao za Čukarički, Mladenovac, Timok iz Zaječara, Inđiju, Zetu i Javor gde se svojim igrama preporučio belgijskom Gentu. Kao pozajmljen igrač Genta, prošlu polusezonu proveo je u Radu.

Ugovor sa Vojvodinom potpisao je do juna 2020. godine.

Vojvodina prvi naredni meč u prvenstvu igra u nedelju 2. septembra na Karađorđu protiv Crvene zvezde. Novosađani su nakon lošeg starta zabeležili dve uzastopne pobede i sa devet bodova su trenutno šesti sa 10 bodova.

  • Tri slepa miša

    28.08.2018 15:36
    Evropa
    Juhuu !
  • Đipalo Junuz

    28.08.2018 13:38
    Super
    Sad nam je 7, mesto zagarantovano. Za godinu, najviše dve, vodoinstalater Kupre vam obećava Evropu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.