Krivokapić i Vasiljević predvode Vošu umesto Okuke

Dosadašnji pomoćni trener Fudbalskog kluba Vojvodina Radovan Krivokapić postavljen je na mesto v. d. šefa stručnog štab kluba, pošto je Dragomir Okuka podneo ostavku na tu funkciju.
Krivokapić će voditi ekipu do imenovanja novog šefa stručnog štaba. On je poručio da je situacija u timu složena i da je potrebno da se što pre vrate u ravnotežu, a veruje da će mu olakšavajuća okolnost u poslu biti to što poznaje ekipu.
 
Njemu će saradnik biti Zoran Vasiljević, koji je u nekoliko mečeva samostalno vodio novosadskog superligaša. Osim odlaska Okuke, drugih promena u taboru Novosađana nije bilo, što znači da u klubu ostaju i pomoćni trener Nemanja Krtolica, kao i trener golmana Milan Jovanić.  
 
Podsetimo, Okuka je posle remija sa Zemunom u 17. kolu Superlige Srbije otkazao saradnju Vojvodini, obrazlažući odluku time da su povrede igrača, kao i nedostatak kvaliteta unutar ekipe, onemogućili napredovanje tima ka vrhu tabele, što je bila ambicija kluba.
 
Iako još nije došla ni zimska pauza za sezonu 2018/19. u Superligi, Vojvodina je već stigla da promeni dva trenera. 
 
"Crveno-beli" se trenutno nalaze na osmom mestu u domaćem šampionatu, uz skor od šest pobeda, sedam poraza i četiri remija. Do kraja jesenjeg dela šampionata ostalo je još četiri kola, u kojima će se Vojvodina susresti sa Radom, Mačvom, Bačkom i Proleterom. 
  • Juda ben hur

    27.11.2018 18:01
    Realno
    Oprobajte sa mikimausom
  • LAKI

    27.11.2018 13:39
    Nisam strucnjak
    za fudbal ali mislim da vecina igraca nema kvalitet da igra za Vojvodinu.
  • kobac kobac

    27.11.2018 13:02
    f
    igracki kadar los...na tome treba poraditi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.