Vojvodina pobedila Mladost u rođendanskom meču

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Mladosti rezultatom 2:1, u 25. kolu Superlige Srbije.
Pred oko 1.000 gledalaca na Karađorđu, strelci za Vošu bili su Čović u 66. i Vukadinović u 74, dok je jedini gol za goste postigao Šatara u 82. minutu.
 
Prva prilika na utakmici je viđena u 26. minutu, a imali su je fudbaleri Mladosti. U šesnaestercu Vojvodine, Odita je primio loptu i odlično proigrao Ješića, koji je šutirao sa desetak metara, ali je sjajno odbranio Rockov. Igralo se otvoreno na obe strane, ali se na novu priliku čekalo sve do 66. minuta, kada je Vojvodina došla u vođstvo.
 
Sa desne strane, dobro je centrirao Andrić, a u petercu Mladosti je sjajno skočio Čović i glavom doneo prednost crveno-belima, a svega osam minuta kasnije, već je bilo 2:0 za Vošu. U 74. minutu, Vukadinović je šutirao sa oko 20 metara, a lopta je najpre pogodila prečku i potom se od golmana Zečevića odbila u mrežu.
 
Međutim, već u 82. minutu, Mladost je smanjila rezultat. Sa oko 23-24 metra, odlično je šutirao Šatara i uspeo da savlada Rockova.
 
Do kraja meča ipak nije bilo više prilika, pa je Voša zabeležila novu pobedu. 
 
"Stara dama" domaćeg fudbala je utakmicom protiv Mladosti obeleđila 106. rođendan. 
  • Lovac

    08.03.2020 00:38
    Evropa
    Svi smo se uželeli evropskih utakmica u NS.Blizu smo cilja, čestitke igračima i treneru.
  • Drug Crni

    07.03.2020 23:57
    Samo napred Voša! Bitno je da izgradimo, kao i da očuvamo ekipu i za naredne sezone.
  • Novo naselje fkv

    07.03.2020 20:16
    Samo napred, Vojvodina!!!
    U inat dusmanima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.