Doček fudbalera Vojvodine danas na "Karađorđu"

Svečani doček za osvajače Kupa Srbije, fudbalere Vojvodine, biće organizovan danas na "Karađorđu".
Fudbaleri Voše savladali su ekipu Partizana u napetom finalu Kupa, posle penal serije.  
 
Osvajanje drugog Kupa u istoriji kluba igrači nisu mogli da proslave sa navijačima u Nišu, s obzirom na to da su oni utakmicu pratili preko video-bima na "Karađorđu". Atmosferu sa "Karađorđa" možete da pogledate OVDE.
 
Svečani doček crveno-belih zakazan je za 19 časova, na "Karađorđu".
  • Bole

    25.06.2020 18:05
    Bravo! Sad je pravo vreme da se ukloni mafijaški grafit iz dvorišta škole na Grbavici, koji decu poziva na rivalstvo i učešće u dilerskim grupacijama.
  • Skala

    25.06.2020 17:11
    Sve čestitke FK Vojvodini za osvajanje Kupa.Ostaje žal da jedan od najstarijih klubova u zemlji,posle mog Javora,nema navijače,jer u suprotnom da ih ima i da su pravi bili bi juče u Nišu i podržali ove sjajne momke i njihovog trenera!Sad je lako slaviti ali.bi me bila sramota da se sad pojavom ,na "Karađorđu" Došljak iz Ivanjice,već 40 godina.!!
  • MarkoNS

    25.06.2020 13:40
    Ta strašna korona
    @trt

    Ko ti brani da glumiš preplašenog miša, ko ti brani da se skloniš u kuću i provedeš vreme dok ne prođe korona, BAŠ NIKO.

    Ako želišl svoj život provedi tako, nas ostale posle nekoliko meseci konstantnog plašenja sa tom strašnom koronom i tim užasnim respiratorima, pusti da uživamo u osvajanju kupa sa NAŠIM ŠAMPIONIMA!!!

    Smaraš sa strahom i respiratorima, bukvalno te niko ne konstatuje, izađi prošetaj, mnogo je mladih nasmejanih na ulici, budi bez brige neće korona na svakoga.

    Opusti se, kako te ne mrzi više ta uloga miša.

    ps. Imaš i dečije zmajeve igre, prošetaj malo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.