Voša nerešeno protiv Metalca, 2:2 u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine i Metalca remizirali su rezultatom 2:2 (1:2) u osmom kolu Super lige Srbije.
Voša nerešeno protiv Metalca, 2:2 u Novom Sadu
Foto: FK Vojvodina
Strelci za Vojvodinu bili su Vukadinović u 36. i Čović u 73. minutu, dok su za Metalac pogađali Antonijević u 29. i Stuparević u 40.
 
Vojvodina je lošije otvorila meč, teško je dolazila do protivničkog gola, dok je Metalac šanse čekao iz kontri. Metalac je tako i poveo u 29. minutu kada se Antonijević našao na pravom mestu, iskoristio je jednu dubinsku loptu i savladao Nikolu Simića za 1:0.
 
Vojvodina je ubrzo uzvratila, u 36. minutu Vukadinović je primio loptu iskosa sa desne strane, uneo je u sredinu i od stative matirao golmana Metalca – 1:1.
 
Ali, Metalac je samo četiri minuta kasnije došao do novog vođstva, strelac prvog gola Antonijević prošao je pored Kopitovića i vratio povratnu za Filipa Stuparevića koji je gađao i pogodio sam levi ugao nemoćnog Simića – 1:2.
 
Do odlaska na odmor, Vojvodina je još dva puta pripretila, preko Čovića i potom preko Bastajića iz slobodnog udarca, ali promene rezultata nije bilo.
 
Nemanja Čović je po ko zna koji put pokazao koliko je opasan u skoku. Devetak je u 73. minutu izveo odličan korner, ali je Čović još bolje skočio i snažno pogodio dalji ugao za 2:2.
 
Do kraja nije bilo promene rezultata, Vojvodina posle osam kola ima devet osvojenih bodova.
  • brus

    13.09.2021 08:03
    vilis
    Славољуб Ђорђевић је деловао прилично смркнуто.
    - Желели смо да победимо, мислим да смо веома добро припремили сусрет, али до тријумфа се не може доћи када лоше уђете у утакмицу на психолошком плану и када примите голове после онаквих грешака у одбрани - нагласио је Ђорђевић. - Играчи су показали велику жељу да изједначе и, евентуално, освоје сва три бода, а ми смо с клупе увели играче за потпуно офанзивну игру.
    - G- dine Đorđeviću, izjavili ste da ste dobro pripremili susret, a u nastavku rečenice izjavljujete da ste psiholški ušli u utakmicu.
    - G- dine Đorđeviću, ako ste zaboravili da vas podsetim.
    - Trenirate fk Vojvodinu i igrači koje trenirate igraju za fk Vojvodinu i vi protiv FK Metalca psihološki loše uđete u utakmicu.
    - Kako bi u utakmicu ušli da kojim slučajem igrate protiv Reala, Mančestera, Barselone itd?
    - G- dine Đorđeviću, ne posedujete vi kvalitet da budete šef stručnog štaba fk Vojvodina, a pogotovo igrači koje vodite i koji sticaj raznih okolnosti nose dres kluba koji je star više od jednog veka.
  • Navijac Vose

    12.09.2021 13:46
    Tuzno
    Bio sam juce na utakmici i bilo je jako malo ljudi, ispod hiljadu. To sve govori o stanju u klubu, lep dan, subota popodne, idealni uslovi za fudbal a toliko malo gledalaca. Uspeli su da nas skoro potpuno uniste ali bojim se da ovo nije kraj i da ce nas gurnuti jos dublje.
  • Ljube

    12.09.2021 11:39
    Zar i ti sine D@vide moj
    "Nešto je trulo u državi Vojvodjanskoj."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.