VIDEO Mladost poražena u meču za vrh tabele

Fudbaleri Mladosti sa Satelita poraženi su od ekipe Inđije u okviru 13. kola Prve lige Srbije.
U ovom meču fudbaleri Mladosti su, eventualnim trijumfom mogli obezbediti vodeće mesto u drugom po rangu takmičenju domaćeg fudbala.
 
Ipak, već u 9. minutu utakmice Vladan Milosavljev nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca donosi prednost gostujućoj ekipi.
 
Ekipa Mladosti u narednim minutima pretila je nakon kornera, ali nisu uspeli da izjednače rezultat.
 
U 37. minutu meča, nakon sjajne akcije i lopte Uroša Ignjatovića prednost Inđije duplira Nikola Žakula laganom egzekucijom sa peterca.
 
Samo šest minuta kasnije Karać sjajnim udarcem u donji levi ugao gola gostiju smanjuje prednost na 1:2, što je bio i rezultat na poluvremenu.
 
Iako je Mladost za nijansu bolje otvorila drugi deo igre, u 63. minutu faul u kaznenom prostoru pravi štopet domaćih Santos, nakon čega ga sudija Đorđević isključuje.
 
Strelac prvog pogotka Vladan Milosavljev realizovao je kazneni udarac i povisio prednost gostiju na 1:3.
 
Ipak, i sa igračem manje Novosađani u 75. minutu dolaze do aktivnog rezultata nakon skoka Nikole Popovića koji postavlja rezultat 2:3.
 
Desetkovana Mladost do kraja meča je napadala, ali ipak nisu mogli da "iščupaju" bod protiv prvoplasirane ekipe pa je "čitav plen" otišao u Inđiju.
 
 
Ovom pobedom, ekipa Inđije osamila se na vrhu tabele sa 32 osvojena boda, dok je na drugom mestu i dalje Mladost sa 27 osvojenih bodova.
 
Naredni rival Mladosti biće ekipa Žarkova, a meč će se igrati u subotu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.