Lazarević - Vojvodina: Drugi čin

Dosadašnji desni bek letonske Lipaje Milan Lazarević vratio se u FK Vojvodina, potpisujući ugovor na dve i po godine.
Lazarević - Vojvodina: Drugi čin
Foto: FK Vojvodina

Lazarević je rođen 1997. godine i Vošine je dete. U mlađim selekcijama novosadskog kluba proveo je sedam godina, a u matični klub se vraća nakon isteka ugovora u Lipaji. 

Kako kaže, kod kuće je uvek najlepše. 

"Srećan sam što su nam se putevi ponovo spojili, potrudiću se da sada opravdam poverenje i da pokažem da sam sazreo kao igrač, i kao čovek. Daću sve od sebe da pomognem Vojvodini da ostvari zacrtane ciljeve", poručio je Lazarević.
 
Lazarević je bio član omladinskih kategorija Vojvodine, a pre ulaska u prvi tim igrao je na pozajmici u Proleteru. Za prvi tim Vojvodine igrao je u sezonama dve i po sezone, nakon čega je prešao u Rad. 
 
"Bio sam u Radu godinu i po dana, i u tom periodu sam mnogo napredovao, jer sam dobio šansu da igram na svakoj utakmici. Tamo sam stekao veliko iskustvo, jer je svaka utakmica bila kao finale, u borbi za opstanak. Otišao sam u Letoniju, u klub koji je pri vrhu tabele, iskusio sam šta znači inostranstvo, ali najlepše je biti kod kuće", dodao je Lazarević.
On je pohvalio kvalitet ekipe i istakao da su ga svi u klubu dočekali raširenih ruku.
 
"Javnost je na početku bila previše kritična, ali ja poznajem ove momke i oni su doveli Vošu do četvrtog mesta koje vodi u Evropu i mislim da zaslužujemo i da ćemo tu i ostati do kraja sezone. Imam samo reči hvale za sve u ekipi, stručnom štabu i klubu, da nije tako, ne bih pristao da se vratim. Voleo bih da osvojimo Kup Srbije i da se plasiramo u Evropu, siguran sam da ekipa ima potreban kvalitet i talenat da to i ostvari", zaključio je Lazarević.
  • Dusan Dzigurski

    17.01.2022 16:05
    Vojvodina ce na prolece imati zaista kvalitetan tim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.