Proleter izgubio od Spartaka

Fudbaleri Proletera poraženi su u Novom Sadu od subotičkog Spartaka sa 3:0, u 25. kolu Super lige Srbije.
Proleter izgubio od Spartaka
Foto: Jelena Grlić

Strelci za Spartak bili su Luka Bijelović u 13. minutu, Lazar Tufegdžić u 33. i Andrej Todoroski u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Nakon pobedničkog starta prolećnog dela sezone, ovo je treći uzastopni poraz Proletera, nakon što su izgubili od Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana.

Proleter je trenutno na 13. mestu na tabeli sa 27 poena.
 
Spartak je zabeležio osmu pobedu u prvenstvu i sa 30 bodova zauzima 10. poziciju. 
 
U narednom kolu Proleter će gostovati Napretku.
  • BAČKA TRANS

    04.03.2022 16:37
    FK Brodarac sa Slane Bare
    "Kokezanere" nikada nismo doživljavali kao novosadski klub.... Doduše, ima još tih, novokomponovanih(naprednih) klubova u našoj lepoj varoši, što visoko lete na krilima političkih moćnika. Takav je valjda danas sistem vrednovanja: "Oj Srbijo među šljivama."
  • DekiDetos

    02.03.2022 06:58
    Pa normalno, kad su gazde vise opterecene izborima, sps-om, Buljici gledaju na drugu stranu...idu izbori, nema opustanja. Posle izbora mozda nesto i urade.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport