Batak pred plej-of: I navijači i svi u klubu treba da se podsete koliko je Vojvodina velika

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Novog Pazara u subotu, 22. aprila, na startu plej-ofa domaćeg šampionata.
Batak pred plej-of: I navijači i svi u klubu treba da se podsete koliko je Vojvodina velika
Foto: FK Vojvodina

Novi Pazar je Vošin takmac u borbi za poziciju koja vodi do evropskih nastupa.

Po rečima trenera Vojvodine Radoslava Bataka, meč protiv Novog Pazara je prva u nizu najbitnijih do kraja sezone.

Dva tima su se sastala pre desetak dana i tada je Vojvodina na Karađođru slavila rezultatom 2:0. 
 
"Igrači i mi svi zajedno u klubu smo zaslužni smo što smo ovde, jer to znači da smo imali dobar period i dobar niz. Do kraja će biti teško, ali mi sve to dobro podnosimo. U subotu nas čeka novi stari protivnik, ali neće biti ništa isto. Moramo da uđemo mirne glave, da zaboravimo šta je bilo u prošloj utakmici. Želimo da budemo spremni i da budemo motivisani da posle dužeg vremena vežemo dve pobede. Očekujem da ovaj put u prvom poluvremenu budemo opasni po gol", poručuje Batak.
 
Iako i u Novom Pazar priželjkuju potencijalni plasman u Evropu, Batak gleda samo svoj tim i ističe da je pritisak u Vojvodini u skladu sa veličinom kluba.
 
"Ja bih gledao nas kao prvog dana, kao neko ko je ponikao u klubu sa tradicijom i dve šampionske titule u staroj Jugoslaviji i još nekoliko puta bio u konkurenciji da osvoji titulu pored timova kao što su Crvena zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk. Vojvodina kao klub zaslužuje pobednički mentalitet i to je ono što donosi i pritisak igre za ovaj klub. I navijači i svi u klubu treba da se podsete koliko je Vojvodina velika", ističe Batak.
 
On je rekao da nije isključeno da i na ovom meču zaigra sa dvojicom napadača, što je taktika koja je donela trijumf u prošlom duelu sa Pazarcima.
Šef stručnog štaba Vojvodine dodao je da su manje povrede i bolovi u mišiću normalna pojava u finišu sezone, ali da ga raduje da su svi izuzev Bjekovića, spremni za sutrašnji meč.
 
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok prodavati na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa". Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.
 
Ulaz na istok biće besplatan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).
 
Utakmica Vojvodina – Novi Pazar na programu je u subotu u 16 časova.
  • Dusan Dzigurski

    21.04.2023 16:07
    Samo pobeda
    `Ajmo Voso, da uzmemo tri boda osvojena na terenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.