Košarkaši Vojvodine rutinski protiv Metalca

Košarkaši Vojvodine pobedili su Metalac rezultatom 84:66, u Košarkaškoj ligi Srbije.
Košarkaši Vojvodine rutinski protiv Metalca
Foto: 021.rs
Po četvrtinama se igralo: 12:13, 26:16, 26:21, 20:18.
 
Početak će ostati zapamćen po neshvatljivo slabom šutu igrača obe ekipe, posle sedam minuta rezultat je bio 6:2 za goste. 

Treneri oba tima ni nakon susreta nisu mogli objasniti razloge lošeg šuta nezabeleženog na važnijim takmičenjima.

Prvi se oslobodio centar Vojvodine Toma Ivošev i do kraja prve četvrtine tri puta ubacio sa distance. U drugoj deonici razigrao se graditelj igre domaćeg tima Boško Bumbić, potom se raspucao Rakičević, pa je Vojvodina na odmor otišla sa 11 poena razlike. 
 
U trećoj etapi na scenu stupaju Savić i Džonson i razlika se povećava. U gostujućem timu samo su centar Lešić i odlični bek Kuk povremeno uspevali da uzvrate. 
 
Pri kraju treće i tokom gotovo cele četvrte četvtine trener Novosađana Miloš Isakov Kovačević pružio je priliku igračima koji ređe ulaze u igru. Ostavili su sasvim solidan utisak i održali razliku.
Vojvodina je ubedljivo pobedila, a bilo je vidljivo da bi rezultat bio i veći da novosadski košarkaši nisu čuvali snagu za utakmicu u sredu kada na Spens dolazi subotički Spartak, po mnogima najjači tim ne samo u KSL, već i u ABA 2 ligi. Biće to žestok okršaj, pravi dragulj za publiku.
 
Voša je trenutno 12. na tabeli u Košarkaškoj ligi Srbije.
  • Anonimus

    16.10.2023 09:55
    Počele su pobede Voše,brzo će uslediti nove. Imamo dobar i perspektivan tim...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport