Odbojkaši Vojvodine u Španiji, očekuje ih Rio Duero

Odbojkaši Vojvodine u sredu gostuju španskom Rio Dueru, u revanš meču šesnaestine finala CEV kupa.
Odbojkaši Vojvodine u Španiji, očekuje ih Rio Duero
Foto: 021.rs
Iako su u prvom susretu sa Rio Duerom u Novom Sadu zabeležili maksimalni poraz, crveno-beli nisu klonuli duhom, nego na revanš odlaze da odigraju maksimalno motivisano, slobodno, bez pritiska.
 
"Malo je vremena bilo za odmor i pripremu, ali mi uvek idemo na pobedu. Naša je žalja da damo sve od sebe, pa ćemo videti kakav će to rezultat doneti", kaže trener Marko Narančić.
Korektor Luka Stanković poručuje da će tim igrati maksimalno od prvog do poslednjeg poena.
 
"Nadam se samo da ćemo se pokazati u svom najboljem svetlu, igrati maksimalno od prvog do poslednjeg poena, pre svega borbeno i timski. Jedino tako možemo očekivati dobar rezultat", dodaje Stanković.
Vojvodinu samo pobede od 3:0 i 3:1 ostavljaju u igri, odnosno donose joj priliku da se u dodatnom, zlatnom setu, bori za prolazak dalje.
 
Meč Rio Duero – Vojvodina igra se u sredu, sa početkom u 20 časova.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport