Voša eliminisala Zvezdu na putu ka još jednoj tituli

Rukometaši Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su pobedili Crvenu zvezdu sa 33:29.
Na poluvremenu bilo je +6 za Vošu. Debitovao je mladi Dodić, koga će trener Rojević polako uvoditi u ritam posle dugog oporavka od povrede. Pružio je šansu mnogim igračima znajući da Vojvodinu već uskoro očekuje utakmica sa Partizanom u nastavku prvenstva, a onda i put za Šafhauzen na startu Top 16 Lige Evrope. 
Ponovo je Vorkapić bio najefikasniji sa osam golova, a Sunajko koji je povratio formu dodao je pet. 
Raduje ulazak u ritam i povratnika u srpski rukomet i našeg reprezentativca Đorđića sa četiri, koliko je postigao još jedan bek - Ocvirk. 
 
Vojvodinu u subotu, 10. februara očekuje gostovanje Partizanu u 16. kolu Superlige, a u utorak meč sa Kadetenom u prvom kolu Top 16 faze Lige Evrope.
  • RV

    08.02.2024 10:40
    B r a v o !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport