Zloupotreba službenih vozila u većini novosadskih javnih preduzeća

Skupština grada će u ponedeljak raspravljati o konačnom izveštaju o zloupotrebi službenih vozila u javnim preduzećima i ustanovama za period od 2004. do 2014. godine.

Skupština grada će u ponedeljak raspravljati o konačnom izveštaju o zloupotrebi službenih vozila u javnim preduzećima i ustanovama za period od 2004. do 2014. godine.

Pomenuti izveštaj otkriva da u većini javnih službi prisutna konstantna zloupotreba službenih vozila, ali podaci koji su prezentovani ne govore konkretno o nečijoj odgovornosti već više o ukupnoj situaciji. Podaci koji se navode u izveštaju su već prezentovani javnosti kroz izjave članova komisije i jedina novina na ranije podatke su zaključci kojima se predlaže Gradskom veću da se preduzmu mere da se uredi način korišćenja službenih vozila.

Pored rasprave o ovom izveštaju koji je trebalo da bude usvojen još pre godinu dana, odbornici će razmatrati izveštaj o trošenju budžeta za prvih devet meseci ove godine.

Na dnevnom redu je i davanje saglasnosti za lizing GSP, kako bi se za 2.500.000 evra kupilo 10 zglobnih autobusa.

Skupština treba da se saglasi i sa planom raspodele sredstava iz Republike za naknadu štete od poplava i ugovor vrednog 448.000 evra između Grada i Ministarstva odbrane kojim bi Novi Sad od Vojske Srbije preuzeo preko dva hektara kasarne na Tradžamentu za proširenje groblja u Petrovaradinu.

  • skeptik

    04.11.2015 10:50
    Kakvu korist ja imam u zivotu od ovih sto sede u klupama ?
  • 04.11.2015 10:34
    trla baba lan
    Ovo je samo bacanje gradjanima prasine u oci da bi se prikrio mnogo veci kriminal i cerupanje javnih preduzeca.
    Jasno je da su javna preduzeca partijski podeljena prema udelu u vlasti pojedinih partija i da tu nema nikakve odgovornosti a ceh naravno placaju gradjani.
  • ranije

    04.11.2015 09:58
    su navodno
    pljackali vojvodinu kuk grofovi/medju njuma i zasluzne srbende-takva vremena?/ a sg koji bre-zasluzni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti