Do kraja nedelje potpisivanje ugovora za izgradnju sportske hale u Petrovaradinu

Tokom ove nedelje "Poslovni prostor" bi trebalo da potpiše ugovor o izgradnji sportske hale u Petrovaradinu sa izvođačem radova.
Tokom ove nedelje "Poslovni prostor" bi trebalo da potpiše ugovor o izgradnji sportske hale u Petrovaradinu sa izvođačem radova.

Podsetimo da je izgradnja multifukcionalne sale u Ulici Rade Končara BB na mestu pomoćnog fudbalskog igrališta FK "Petrovaradin", odnosno nedaleko od kompleksa fabrike "Pobeda", dodeljena firmama "Best izgradnja", "Struja" i "Rekord Erdeš".

Vrednost ugovora je 169,9 miliona dinara. Rok za završetak radova je 15 meseci od potpisivanja ugovora.  

Arhitektonskim projektom predviđeno je da sportska hala od 2.400 kvadrata ima sportski teren sa tribinama i pratećim sadržajem sa ukupno oko 800 mesta. U podtribinskom delu biće mesta za svlačionice i ostale prostorije neophodne za takav objekat, a planirano je i mesto za teretanu.

Svi sadržaji u hali biće u funkciji sporta, dok poslovnih prostora i drugih lokala neće biti.

  • Dusica

    04.11.2015 10:30
    Jos jedan budzetski krvopija
    Apsolutno nisam protiv gradnje sportske hale i protiv sporta u celini ali da li je bas trenutak za ovu investiciju? Petrovaradin i treba da ima sportsku halu, ali na hiljade mladih je bez posla i osnovnih uslova egzistencije, a mi gradimo sportsku halu koja ce isisavati sredstva iz iovako malog budzeta.
  • Steva

    04.11.2015 09:22
    Ala ce neko da se opari!?!
    Objavljen je dokument na ovom sajtu kako je doneta odluka o izboru najboljeg ponudjaca, a na tom dokumentu stoje da je ponuda "izmenjena"!?! Kako je ponuda izmenjena ako je zaonska obaveza da bude zapecacena do otvaranja? Bice ovde posla za "pistaljku" i Agenciju protiv korupcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti