FOTO: Proleter sa Slane bare dobio na poklon garnituru dresova od Grada

Fudbalski klub "Proleter" sa Slane bare dobio je od Grada novu sportsku opremu.

"Danas smo uz pomoć prijatelja omogućili najmlađim selekcijama da imaju novu opremu, nove lopte za treniranje, kao i dresove. Ovde smo da bismo im pomogli da treniraju i da uživaju, pre svega u odrastanju, kao i u igranju fudbala, a ako postanu vrhunski fudbaleri jednog dana to je samo još jedan plus. Bitno je da deca iz svih delova našeg grada imaju jednake uslove za sport i razonodu i da imamo često ovako lepe susrete. Upravi kluba, trenerima i roditeljima koji su učinili da "Proleter" postane ono što jeste srdačno čestitam", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Član uprave Fudbalskog kluba Proleter Jovo Ubiparip zahvalio se na donaciji.

"Sve ovo izgradili su vredni ljudi koji ovde žive uz svoj klub i naše geslo "Proleter se piše srcem" nije prazna floskula. Zahvaljujem se na donaciji, a posebno na tome što je usmerena na najmlađe kategorije, jer se deci time omogućava nesmetana igra i bavljenje sportom", rekao je Ubiparip i izrazio nadu da će oprema u vidu novih lopti i dresova doprineti tome da deca i dalje sa zadovoljstvom dolaze na stadion FK Proleter.

Proleter sa Slane bare igra u 1. fudbalskoj ligi Srbije i trenutno je na 7. mestu.

Autor: 021.rs

  • Novosadjanka

    30.03.2016 10:03
    Ali zato deca plivači iz PLIVAČKIH KLUBOVA "VOJVODINA" I "NOVI SAD" koji osvajaju medalje na državnim i medjunarodnim takmičenjima nisu od svog grada dobili ni po jedne kupače gače niti im je put na državno prvenstvo ikada plaćen, Sve kupuju roditelji.... To su deca od 15-18 godina...
  • Pera

    28.03.2016 21:37
    Novi Sad
    Nije FK Novi Sad u rasulu i Grad Novi Sad i klub usko saradjuju i na putu su preporoda tog kluba.
  • nsgradjanin

    28.03.2016 20:41
    haha
    dres za glas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.