Akreditovane studije FAM-a

Odlukom Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, Fakultet za menadžment dobio je akreditaciju za studijske programe osnovnih akademskih studija operativni menadžent i menadžment u informatici, a uskoro očekuju i akreditaciju studijskog programa menadžent u medijima.
Odlukom Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, Fakultet za menadžment dobio je akreditaciju za studijske programe osnovnih akademskih studija operativni menadžent i menadžment u informatici, a uskoro očekuju i akreditaciju studijskog programa menadžent u medijima.

U FAM-u kažu da su diplome validne i onima koji su fakultet završili po starim studijskim programima, jer su stečene na fakultetu koji je akreditovan.

  • niko

    19.10.2021 19:53
    Da li vredi upisati fam?
    Da li je neko završio fam u Sremskim Karlovcima smer inženjerski menadzment ili menadzment u informacionim tehnologijama? Koji su vaši utisci, da li vredi upisati i da li se može naći posao posle završenog fakulteta?
  • Gox

    13.01.2011 13:51
    ok je faks skroz
    Evo ja sam diplomirao na Fam-u... Mogu da kazem da je to kvalitetan fakultet, koji studentima pruza dosta znanja. Profesori su strucnjaci, ok ljudi, koji maksimalno izlaze u susret svojim studentima...

    Da se zavrsava lako uopste nije istina... Ja kada sam upisao bilo nas je 40 na prvoj godini, do cetvrte nas je stuglo 12, a diplomiralo u roku 2. Ostalih 10 kolega ce diplomirati sigurno za godinu, dve... Mada sam bio na najtezem smeru ovog fakulteta / informatici....

    Takodje puno kolega strijih od mene se zaposlilo odmah nakon zavrsenih studija, sto po privatnim firmama, sto po drzavnim...

    Sve u svemu, nije bas tako kako se pise, mislite da je fakultet dobar ukoliko neki nadobudni profesor rusi studente po 2 godine i pravi se pametan, a predmet niko ne moze da polozi...I onda vi kidate nerve i ucite jednu knjigu par rokova, i kada se smiluje da vas pusti, vi imate vec 27 godina a jos niste diplomirali... Jel se to zove pravo studiranje, jel to pravi fakultet???? Ako je vas odgovor DA, onda ste vi u velikoj zabludi....Pogledajte proseke studiranja u zemljama Evropske unije....

    I da, vi sa drzavnih fakulteta nemojte da se plasite nas sa privatnih, konkurencije vase, necemo vam nista...Mi vam se unapred izvinjavamo sto smo zavrsiti pravatni fakultet a vi mozete o tome samo da sanjate....:)

    PS: Zavrsio ja i PMF ali to je vec za drugu temu...

    Ajde poz....
  • Miroslav

    09.10.2010 18:51
    ljubomorni plačite, a studenti Fam-a smejte se...h
    Kakvi ste vi slepci,svugde u svetu se ne gleda diploma nego znanje koje imas.Nije bitno da li studiras drzavni ili privatni faks, bitno je da li naucis nesto tokom tog studiranja. Ja sam vandredni student na drzavnom, imam druga koji je na Fam-u, isto uci kao i ja, NEMA RAZLIKE.Tako da oladite od Fam-a, to je dobar faks.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.