Novi Sad dobio pekaru zdrave hrane za pse

U Novom Sadu je nedavno otvorena prva specijalizovana pekara za pse.

Radi se o pekari "Šapica" koja se nalazi u Ulici Branislava Nušića 2, gde psi mogu da dobiju kvalitetnu hranu i poslastice u vidu torti, mafina, šam rolni i drugih specijaliteta.

"Ja konkretno imam šest kuca, od toga jednu koja ima osetljiv stomak. Trudili smo se da napravimo proizvode koji će im služiti da se zabave i zaslade, ali ono što zapravo karakteriše naše proizvode je da su svi potpuno zdravi i pravljeni bez aditiva, konzervansa, bez soli i šećera", rekla je za 021 Tijana Trnavčević, vlasnica kompanije "Pseći svet" odnosno brenda "Šapice".

U "zdravoj hrani za pse" - pekari "Šapica", svog ljubimca možete obradovati sa ručno pravljenim keksićima različitih ukusa, koji u svom sastavu imaju samo najkvalitetnije meso, bio keksićima i drugim poslasticama, prilagođenim za pse koji imaju probleme sa alergijama, ali i pse vegetarijance.

"Kuce mogu da biraju uzmeđu ukusa divljači, jagnjetine, konjetine, ćuretine, govedine, tunjevine, sardine, ili pak samo voća i povrća. Pored toga imamo i poseban dijetalni program, namenjem onim kucama koje vode računa o ishrani i liniji. Neke poslastice su bez glutena i jaja, sve je lako svarljivo i sa malo kalorija", priča vlasnica i napominje da za proslave i rođendane ljubimaca često prave torte i kolače specijalno ukrašene za slavljenike.

Pored sveže pravljenih kolača i torti za pse, na meniju "Šapice" mogu se pronaći i razne vrste grickalica za kuce u vidu sušenih komada goveđeg srca, jelenskih rogova, žvakalice za sprečavanje zadaha i kamenca. Takođe, kompanija "Pseći svet" je i generalni uvoznik holandske zdrave hane "Farm food".

  

"Ova hrana razlikuje se od ostalih po tome što se sastojci obrađuju na mnogo nižim temperaturama, te je zbog ovog načina pripreme sačuvano mnogo više hranljivih materija, što znači da kuci mnogo manje hrane treba da se da za obrok. Otkad prodajemo ovu hranu sugrađani se uvek vraćaju da kupe još jer kažu da dosta pomaže njihovim ljubimcima, kako za lapšu dlaku tako i oko problema sa varenjem", rekla je Trnavčević.

Pekara za pse "Šapica", sem u Novom Sadu radi i u Beogradu. Kontakti "Šapice", kao i asortiman proizvoda i načini dostave i naručivanja, mogu se pronaći na njihovoj Fejsbuk stranici.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.