Sutra se vozi "Velika nagrada Novog Sada", danas kvalifikacije

Trka "Velika nagrada Novog Sada", održava sutra, 22. maja, na Mišeluku.
Učestvuje više od 80 takmičara, raspoređenih u 11 klasa i četiri divizije.
 
- Učestvovaće i trkači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Prošle godine bilo je oko 10.000 gledalaca, a ove godine očekujemo lepo vreme i više posetilaca - rekao je predsednik Sportskog auto moto karting kluba "021", Marko Sandiki i dodao da je povećan nivo bezbednosti na stazi.
 
Prema rečima Sandikija, najveća konkurencija očekuje se u nacionalnoj klasi "Jugo 55", gde je prijavljeno više od 30 takmičara, pa će neki ostati ispod crte, prvi put posle sedam-osam godina.
 
Ulaznica za trku, kojom će biti otvoren šampionat Srbije na kružnim stazama, košta 300 dinara, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen u humanitarne svrhe.
 
Trka u nedelju počinje u 12 časova, a posetioci bi trebalo da dođu na stazu do 11.30. Danas u podne je kvalifikacioni trening za startne pozicije.
  • Mile

    22.05.2016 10:12
    Kao i devedesetih, tek da se potseto. Dvadedetak bahati maltretira dva dana ceo grad. Neka kupe plac i uloze novac u pravljenje autodroma, pa nek se vozaju svaki dan.
  • Marko

    21.05.2016 23:36
    i mater i oca onom ko je organizovao saobraćaj danas u Novom Sadu. Da ljudi gube posao zbog nekog nesposobnog na vlasti koji ne zna svoj posao. I onim pandurima iz saobrćajne policije kod mosta Duge sa petrovaradinske strane što ne regulišu saobraćaj nego stavili tamne naočare jedan niži i onaj ćelavi.
  • alfa

    21.05.2016 22:05
    Baš mi žao vas razmažene što vam smeta jedna takva gužva jednom godišnje ali se nadam da će se ponovo održavati trke kao nekad bar dva puta godišnje.Vama verovatno smeta i biciklistička trka i exit i sve što iole malo narušava vaše bedne živote,e pa ako vam smeta promenite sredinu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.