Biciklistička vožnja oko Novog naselja za Teodoru Milić

Aktivisti Novosadske biciklističke inicijative organizuju u subotu 28. maja u 17 časova biciklističku vožnju oko Novog naselja.

Okupljanje je na parkingu u Kaće Dejanović 3.

Neposredni povod vožnje je prikupljanje finansijskih sredstava za lečenje šesnaestogodišnje Teodore Milić, koja boluje od retkog oblika leukemije i za čije izlečenje ceo Novi Sad ujedinjeno skuplja novac.

Ova akcija biciklista organizovana je uz podršku udruženja "Okrilje života", a volonteri udruženja će prikupljati priloge od 16:30 časova i deliti simbolične trake, a prisutnima će se obratiti i Teodorina sestra.

Vožnja počinje u 17 časova, a nakon vožnje u okviru "NS Bike vikenda" učesnicima će biti deljeno besplatno osveženje i biće organizovana nagradna igra sa nagradama poput putovanja, bicikla i slično. Ruta vožnje obilazi oko Novog naselja i duga je oko 7 kilometara.

Novosadska biciklistička inicijativa poziva građane da sunčan vikend obeleže plemenitim gestom, druženjem na dva točka i zabavom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti