FOTO: Žena povređena u još jednom udesu

Četrdesettrogodišnja žena lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi, danas oko 19 sati na Bulevaru kralja Petra.

U udesu su učestvovala tri vozila, a ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta i konstatovala lakšu povredu vrata.

Podsetimo, ovo je treći udes za danas popodne, a prethodno su povređeni žena i biciklista. Detaljnije o tome čitajte OVDE.

  • Observer

    22.06.2016 11:16
    Istina
    Vidi se ogorčenost u komentarima: Ja mogu da dodam, da iste neugodnosti doživljavam, što nisam doživljavao u 35 god. vozačkog staža. Verujem da je ponašanje u saobraćaju odraz stanja u društvu. Nisam sociolog, oni bi to sigurno potvrdili i opisali sa svoje stručne strane. Znam da sam zbog divljaka odavno pobegao iz rodnog glavnog grada, ali su tada dolazili neki drugi, valjda propali farmeri i proleteri, koji su gradu nametali svoje ruralne "Običaje".
  • Muškarčine

    22.06.2016 10:57
    Problem srpskog vozača. ne može da shvati osnovno. Džabe mu u školi predaješ.
    Džabe i kazneni časovi. On misli da ima metal i kilovate, jači je i kraj. Balkanac.
    Pa ospi paljbu po pešacima. Zato ponovio bih još jednom, svim kolegama vozačima:
    - Pešak može da bude nekulturan i da ne poštuje propise. Može da bude lud.
    Može da bude bolestan. Može da bude nesvetstan postupaka. Zaista može sve.
    -Vozač polaže za dozvolu učešća u saobraćaju. Vozač time postaje KVALIFIKOVAN i preuzima ODGOVORNOST. Njegovo je uvek da se PRILAGODI uslovima u saobraćaju a time i ludim pešacima i onima koji ne poštuju propise. Njegovo je predvidi i vozi sporije.
    Ako nije u stanju da ispoštuje navedeno, ili mu nije po volji, ne treba da učestvuje u saobraćaju. Na sudu će redovno da izgubi, na ovaj ili onaj način.
    Očekuje ga i dugotrajan parnični postupak. Život mu se dugotrajno remeti. ako povredi pešaka. Govorim o poznatim tuđim iskustvima.
    Ovo su činjenice.
    Udarili su me na Bulevaru, na pešačkom, vožnjom unazad 30-40km, bez gledanja,
    u trci za parking.
    Pozvao sam policiju. Došla je izgleda naručena ekipa. Počela da se dere na mene, jer sam stajao na nogama. Nije mi ni ponudila pregled, izgleda su saobraćajci stručni lekari
    i bez 7 goodišnje licence.
    Ovo je praksa. Sa vozačem sam se nagodio, ispalo je i njemu bolje.
    Ali, očigledno je da nemamo odgovarajuću policiju.
    Svim komandirima upućeno.
  • nb

    22.06.2016 10:13
    Nenad Markovic
    Postovani Nenade, sve ste u pravu, od prve do poslednje reci. Zaista je uzasno "biti na asfaltu" zadnjih godina. Dodao bih da nista nisu bolji ni pesaci (prelaze kako se kome cesfe, mame sa decijim kolicima prelaze preko Bulevara, stariji ljudi pretrcavaju jureci za autobusom...), biciklisti su postali nemoguci (ni ne zastanu kod pesackog prelaza ocekujuci da uvek imaju prvenstvo, voze van biciklistickih staza odn.po putu iako postoji staza pored trotoara, da ne pominjem ne imanje svetla i prsluka, kaciga za dete je misaona imenica...). Vrlo izrazena nekultura svih ucesnika u saobracaju, neznanje sto se tice propisa, netolerancija....da ne nabrajam. Tuzno je gledati svakodnevno ljude kako rizikuju svoje zivote, svojih najmilijih kao i ostalih sugradjana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.