GSP-u isporučeno 10 novih autobusa

GSP-u je isporučeno 10 novih zglobnih autobusa, čime je nastavljena obnova voznog parka.
Svi autobusi su niskopodni, klimatizovani i imaju ugrađene platforme za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom. 
 
- Posle više od decenije JGSP "Novi Sad" je kupio nove zglobne autobuse. Uskoro stiže i devet novih solo autobusa, što znači da je u poslednjih 18 meseci JGSP "Novi Sad" kupio 35 autobusa, kako podrškom iz kapitalnih subvencija Grada, tako i svojim poslovanjem – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.
  • Deda

    11.07.2016 08:38
    Komfor
    Dobra Vest! Na zalost bilo bi dobro i kada bi autobusi iznutra bili dizajnirani za potrebe grada Novog Sada. Premali su! Ako krenete sa sredine autobusa ka prednjim ili zadnjim vratima shvaticete da je to nemoguca misija. Matori Volvo i njemu slicni su bili mnogo prostraniji i prilagodjeniji za novosadski guzvanjac u busu. Ovima novim busevima dajem prednost zbog klime, ekologije i tisi su. Velicina je ipak bitna
  • DonJuan

    10.07.2016 12:18
    @miroslav
    Nepismena gsp botino, komentar ti je toliko glup, nevaspitan i nepotreban da ga necu udostojiti odgovora. Samo vracam istom merom.
  • miroslav

    10.07.2016 10:45
    DonJuan lupetas sinko i to zesce, prvo vrlo su tacni znam iz licnog iskustva, drugo u boljem su stanju neg prestonicki, idi malo u BG pa se provozaj pa onda lupetaj, biser da neukljucuju klimu da ustede je debilan, kome vozac da ustedi pa nije njegovo gorivo a drugo mislis da vole da voze dok im znoj curi niz ledja, koliko moras biti glup da ovak nesto napises, a o hejterima tek... pa lose li je sto je stiglo 10 harmonika sa klimom, ja neznam sta je sa ovim ljudima jel to botizam zaostalih duvaca u pistaljke il koji djavo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti