Počinje sa radom biblioteka na Štrandu

Biblioteka na Štrandu biće otvorena u danas, 11. jula.

Pod sloganom "Biblioteka je tamo gde ste vi", ogranak Gradske biblioteke na Štrandu već osmu godinu omogućava Novosađanima da tokom leta na plaži čitaju knjige i dnevnu i nedeljnu štampu, a tu su i slikovnice za najmlađe.
 
U Biblioteci na Štrandu predviđene su i književne večeri, a danas počinje i manifestacija "Pod krošnjama na Štrandu – zdravlje, sport i umetnost kuvanja" koja će trajati do 20. avgusta.
 
Od 11. do 15. jula - Nedelja olimpizma

Nedelja posvećena promociji vrednosti olimpizma i značaja sporta u svakodnevnom životu i dece i odraslih. U gostima će biti sportisti iz raznih disciplina, a predviđeno je i predstavljanje novosadskih sportskih klubova. Program će se održavati od 18:30 do 20 časova.
 
Od 18. jula do 20. avgusta - Jezičke radionice

Jezičke radionice za decu uzrasta od 5 do 12 godina – mađarski, rumunski, rusinski, slovački i slovenački jezik, kao i promocija medija na jezicima manjina. Radionice će se održavati od ponedeljka do petka, od 19 do 20 časova. Kviz je planiran za subotu, od 18 do 20 časova.

  • Vojvosadjan

    11.07.2016 10:21
    Lepa vest!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti