VIDEO, FOTO: Novosađani do zore slavili uspehe sportista u Riju

Novosadske ulice i trgovi bili su puni ljudi sinoć i rano jutros, a slavlje zbog pobede vaterpolista nad Hravtskom i ostalih uspeha srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Riju nastavila su se do zore.

Bulevarima se vijorila srpska zastava, a brojni Novosađani naglas su pevali himnu Srbije i klicali zlatnim vaterpolistima, bronzanim košarkašicama, srebrnim odbojkašicama i ostalim osvajačima medalja.

Ulice su bile blokirane kolonama automobila i drugih vozila, a trotoari puni pešaka. Najveća gužva bila je u užem i širem centru grada.

Mnogi su slavili u svojim domovima do kasno u noć, a čuli su se pucnji i petarde u svim delovima Novog Sada.

Ubrzo nakon početka slavlja, na terenu su se zatekla i vozila Hitne pomoći u asistenciji potencijalno povređenima. 

Pogledajte kako su se mečevi pratili u novosadskim kafićima.

Podsetimo, vaterpolisti Srbije osvojili su sinoć drugo zlato za Srbiju na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru, pobedivši u finalu selekciju Hrvatske rezultatom 11:7. Više o zlatnoj medalji OVDE

U drugom uzbudljivom okršaju jutros su odbojkašice Srbije osvojile srebro, pošto su u borbi za najznačajniju medalju na Igrama poražene od Kine 3:1. Taj izveštaj čitajte OVDE.

  • Vojvosadjan

    24.08.2016 12:24
    I ovde se tucete? Ko je dodjos, ko je autonomas, ko je patriota ko evropejac.. cudna smo mi fela sa ovih prostora. Slavila ekipa medalje sportista zemlje u kojoj zivi.. ne vidim tu nista lose ali vidim lose u nacinu i neumerenosti. Nego nesto drugo mene nervira.. kako se ne okupite u tolikom broju i s tolikim zarom kad treba da se oteraju ova govna koji nas j... od 90-ih do dana danasnjeg?
  • Cuououo

    23.08.2016 18:27
    Borci za srpstvo ne slave pobedu nasih nego poraz Hrvatske .
  • Vojvodjan

    23.08.2016 17:51
    -
    ovo nije slavljenje pobede sportista, ovo je, kao što se iz priloženog vidi, a mogu misliti šta se sve ne vidi, nacionalističko, šovinističko divljanje i uzurpiranje saobraćajnica za neprijavljeni skup. Čudo su stakla na pekaram ovaj put preživela. Što veći gubitnici, to veći srBski nacionalisti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti